Vitalis bakt honderden pannenkoeken voor bewoners

Op vrijdag 16 maart wordt de 12e editie van de nationale pannenkoekdag gevierd. De dag waarop basisschoolleerlingen door heel het land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Gewoon, omdat onze opa’s en oma’s best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Natuurlijk besteedt ook Vitalis hier de komende weken op verschillende locaties aandacht aan.

Bij WoonincPlusVitalis locatie Theresia trakteerde Vitalis dinsdag 6 maart alle bewoners op deze heerlijke lekkernij. Onder het genot van een kop koffie en gezellige muziek werd er door bewoners heerlijk gesmuld op deze gezellig locatie.

Rolled gaat bij Vitalis Wissehaege op 16 maart tussen 11.00 – 16.00 uur pannenkoeken bakken vanuit een foodtruck. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers zijn van harte welkom om gratis een echt goede pannenkoek met bijvoorbeeld stroop, poedersuiker of kersen te komen eten.

Op 21 maart zal op Vitalis Brunswijck de geur van pannenkoeken overal te ruiken zijn. Cliënten gaan zelf het beslag maken én de pannenkoek naar eigen smaak bedekken. De pannenkoeken worden gebakken en geserveerd door onze kookbegeleiders en studenten. Onze troubadour Willem van der Heijden zal op het Plein en door het hele huis een gezellig muziekje verzorgen. Onze cliënten zullen volop genieten en kijken nu al uit naar deze dag!

Vitalis maakt zich sterk om senioren te ondersteunen bij het behoud of verbeteren van de kwaliteit en de veiligheid van het dagelijks leven. Of het nu gaat om hulp bij wonen, bij ontmoeten en welbevinden of om zorg, behandeling of revalidatie. Het gaat om ‘ertoe doen’, de dingen zo lang mogelijk zelf kunnen doen, en om ‘meedoen’. Dat begrijpen we.

 


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *