Omroep MAX ‘Huisbaas zoekt huisgenoot’

Het televisie-productiebedrijf Simpel Media en maken programma’s als Grenzeloos Verliefd, Ik Vertrek en Mooiste Meisje van de Klas.
Op dit moment is men bezig met de research voor een nieuw televisieprogramma voor omroep MAX: ‘Huisbaas zkt. Huisgenoot’. Het idee is om jongvolwassenen die op zoek zijn naar een woning, te koppelen aan ouderen die ruimte over hebben. De huisbaas biedt een kamer aan in ruil voor gezelschap en wat hand en spandiensten in en om het huis (precieze afspraken over deze vorm van samenleven worden in overleg gemaakt). En zo snijdt het mes aan twee kanten. Na een proefperiode van een week, maken huisbaas en huisgenoot de balans op en beslissen zij of ze samen onder één dak verder gaan.

 

Het is de bedoeling om een eerlijk programma te maken, waarin een maatschappelijke bijdrage wordt geleverd en zoeken naar verbinding tussen jong en oud.
In eerste instantie wordt er één aflevering (ook wel een pilot / of 0-aflevering genoemd) gemaakt. Op basis van die aflevering beslist de omroep of zij de serie in productie gaan nemen.

 

Omdat het voor Simpel Media lastig is om de ouderen te bereiken, heeft men aan OVO gevraagd om daarbij te willen helpen.

 

Bent u geïnteresseerd? Dan laat het ons weten via tel. 040-257832 of via email: info@ovoeindhoven.nl

 

 

 

 

 


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *