‘Mijn kwaliteit van leven.nl’

Zorgbelang Brabant|Zeeland wil graag dat de zorg om mensen draait. Juist nu de zorg verandert. Om dat te bereiken, heeft Zorgbelang uw verhaal nodig.

U wordt uitgenodigd om de online vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl in te vullen en zo uw situatie (uw ervaringen en kwaliteit van leven) in beeld te brengen. De vragen zijn gericht op het dagelijks leven, gezondheid en hoe u uw zorg en omgeving daarbij waardeert.

 

De anonieme uitkomsten van u en andere inwoners worden onder de aandacht gebracht van uw gemeente.

 

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor:

 

Persoonlijk overzicht
Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u een persoonlijk overzicht met daarin uw eigen uitkomsten. Hiermee kunt u goed voorbereid in gesprek met familieleden, zorgverleners of iemand van de gemeente.

 

Klik hier om uzelf aan te melden voor Mijnkwaliteitvanleven.nl. De vragenlijst ontvang u per e-mail.

 

Mocht de link niet werken kopieer dan onderstaande link naar de adresregel van uw browserbalk:

https://profiel.mijnkwaliteitvanleven.nl/registreren/?utm_source=zbnl-zuid&utm_medium=website&utm_campaign=zorgbelang-zuid

 

Als u nog vragen heeft over Mijnkwaliteitvanleven.nl of hulp nodig heeft bij het invullen van de vragenlijst. Laat het dan weten aan Hester Mutzri (hmutzri@zorgbelang-brabant.nl).

 

En voel u vrij om deze uitnodiging ook door te sturen naar mensen in uw netwerk die hun verhaal willen delen of inzicht willen krijgen in hun persoonlijke situatie.

 


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *