Indisch Netwerk Eindhoven lanceert website

Per 1 mei 2018 lanceert het Indisch Netwerk Eindhoven en omgeving een eigen website. Hiermee wil het netwerk meer bekendheid geven aan haar activiteiten. Plus informatie geven over haar doelgroep aan mantelzorgers, verwijzers, zorg- en hulpverleners, (potentiële) vrijwilligers en andere geïnteresseerden.
Het Indisch Netwerk Eindhoven e.o. staat voor cultuurspecifieke benadering, welzijns- en zorgactiviteiten voor de doelgroep Indische- en Molukse Nederlanders. Met name door  het ouder worden blijkt daar bij velen behoefte aan te zijn.

 

Wat is het Indisch Netwerk Eindhoven?
Het Indisch Netwerk Eindhoven e.o. is een al jarenlang bestaand samenwerkingsverband van (Indische/Molukse) organisaties gericht op de doelgroep Indische- en Molukse Nederlanders. In Eindhoven wonen ca. 6000 (geregistreerde) burgers, veelal ouderen,  die zijn geboren en/of getogen in het voormalig Nederlands-Indiё/de Molukken.
Het netwerk is een vrijwilligersorganisatie en ontvangt subsidie van de gemeente Eindhoven.

 

De kernpartners binnen dit netwerk zijn: 

 

Contact
Het Indisch Netwerk Eindhoven en omgeving is per 1 mei 2018 via de website en/of per email bereikbaar: www.indischnetwerk040.nl / info@indischnetwerk040.nl


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *