GRATIS informatiebijeenkomst WoonincPlusVitalis voor senioren over wonen, zorg en welzijn op 26 juni 2018

Onder senioren leven veel vragen over wonen, zorg en welzijn. Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet altijd duidelijk hoe alles nu werkt. Er is behoefte aan meer duidelijkheid over de mogelijkheden en waar u terecht kunt met vragen over wonen, zorg en welzijn. Daarom organiseert WoonincPlusVitalis op 26 juni 2018 van 19.00 tot 20.30 uur weer een gratis informatiebijeenkomst voor senioren, mantelzorgers en familie.

 

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de bijeenkomst vertellen zorgadviseur en woonconsulente meer over de mogelijkheden voor nu en de toekomst. Ze gaan met u in gesprek, zodat er aan de hand van uw wensen en behoeften kan worden bepaald wat er het beste bij uw situatie past. Naast advies over huisvesting en zorgdiensten kunt bij de adviseurs en woonconsulente ook terecht met vragen over wet- en regelgeving.

 

De bijeenkomst is op:

  • Dinsdag 26 juni van 19.00 tot 20.30, Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven.

 

Heeft u interesse?
Wilt u graag deelnemen aan deze informatiebijeenkomst? Meld u zich dan hier aan. U ontvangt van WoonIncPlusVitalis  een bevestiging per e-mail. Als u op deze link klikt https://www.woonincplusvitalis.nl/actualiteiten/gratis-informatiebijeenkomst-voor-senioren-over-wonen-zorg-en-welzijn-op-26-juni-2018/ kunt u ook een kijkje nemen op de website WoonIncPlusVitalis.

 

Liever een persoonlijk adviesgesprek?
Heeft u liever een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met één van de adviseurs of woonconsulenten via info@woonincplusvitalis.nl of 040 220 22 02. U bent ook van harte welkom in het klantencentrum van maandag t/m donderdag tussen 9.00-17.00 uur en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *