Gratis informatiebijeenkomst over Wonen, Zorg en Welzijn op 15 januari 2019

Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitleg over hoe het nu precies zit als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen, en graag zorg in de nabijheid hebt. En wat de mogelijkheden zijn als zelfstandig wonen voor u of uw naaste niet meer mogelijk is. Lukt het dan toch om zo lang mogelijk bij elkaar of in elkaars nabijheid te blijven wonen? Misschien komt u graag wat meer onder de mensen zonder dat u verhuist? Vaker dan u denkt, zijn er in uw wijk faciliteiten die ontmoeten stimuleren.

WoonincPlusVitalis geeft u tijdens de informatiebijeenkomst graag uitgebreide voorlichting over de mogelijkheden voor wat betreft wonen, zorg én welzijn in Eindhoven en omgeving.  Voor senioren, mantelzorgers én familie. Iedereen is welkom.

 

 

Wanneer is de eerstvolgende bijeenkomst?

dinsdag 15 januari 19.00 – 20.30 uur, Winston Churchilllaan 83, Eindhoven

 

Hoe meldt u zich aan?
Wilt u ook graag deelnemen aan de bijeenkomst? Laat dan vooraf weten dat u komt via www.woonincplusvitalis.nl/informatiebijeenkomst. U ontvangt een bevestiging van uw deelname per e-mail.

 

Liever persoonlijk advies?
Heeft u specifieke vragen en liever een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact op met het klantencentrum via info@woonincplusvitalis.nl of 040 220 22 02. We nemen graag de tijd voor u.

 

WoonincPlusVitalis klantencentrum
Ook zonder afspraak kunt u binnenlopen. Het klantencentrum is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Het klantencentrum is gevestigd aan de Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven.
Meer informatie www.woonincplusvitalis.nl


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *