Gezonder door technologie? Ervaar het zelf tijdens de e-healthweek!

Een robot die uw medicijnen brengt, uw voordeur openen vanaf uw luie stoel of via een beeldscherm in gesprek met uw dokter: het lijkt toekomstmuziek, maar dat is het niet. Technologie vindt steeds beter zijn weg naar de woonkamer. De mogelijkheden vandaag de dag zijn eindeloos.

 

E-health
We noemen deze technologische ontwikkelingen in de zorg ‘e-health’. E-health gaat over digitale toepassingen in de gezondheidszorg. Denk aan beeldbellen met uw huisarts, online uw recept vernieuwen of sporten met een trainings-app. E-health biedt een legio aan mogelijkheden voor zieke mensen, maar helpt ook bij preventie van ziekten en het monitoren van de gezondheid. Door het gebruik van e-health-toepassingen kan de zorg efficiënter worden ingericht waardoor de kwaliteit van leven verbetert. Zorgverleners krijgen namelijk meer tijd voor patiënten. Een mooie ontwikkeling dus!

 

Wat betekent dit voor u?
Maar wat betekent dit voor uw gezondheid, uw zorg of uw woonomgeving? Hoe maakt u zinvol gebruik van de technologische mogelijkheden, of u nu zorg ontvangt of verleent? Om dat te ontdekken, nodigen we u graag uit om tijdens de nationale e-healthweek kennis te maken met de mogelijkheden van e-health. Op zowel 24 als 27 januari kunt u tijdens een gezellige en leerzame dag verschillende e-health-producten bekijken en zelf uitproberen.
Wanneer en waar?
Op 24 januari 2017 bij het Ontmoet- en Groetplein van ZuidZorg Extra in Eindhoven (Kastelenplein 173, Eindhoven)
Op 27 januari 2017 bij het Ontmoet- en Groetplein van ZuidZorg Extra in Veldhoven (De Run 5403,
Veldhoven)

Van 10.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis, evenals de koffie, thee en versnaperingen die voor u klaarstaan. Tevens verloten wij twee tablets onder alle bezoekers.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met 040 751 24 26 of mailen naar info@slimmerleven2020.com.

 

 

Dit evenement wordt georganiseerd door ZuidZorg, Coöperatie Slimmer Leven 2020, Liever Thuis! en Brainport Healthy Living.


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *