De Huiskamer van Stratum voor bewoners en wijkbewoners

Bent u op zoek naar een gezellige ochtend met invulling van een praatje of een leuke activiteit? De Huiskamer van Stratum in Vitalis Wilgenhof aan de Schalmstraat, is een plek waar u op een ongedwongen manier anderen kunt ontmoeten. Of u nu bij Vitalis woont of in de wijk, u bent van harte welkom. In deze folder leest u meer over de Huiskamer van Stratum.

 

U bent van harte welkom in de Huiskamer van Stratum. Wij zijn elke doordeweekse ochtend van 9.30-12.00 uur geopend. U kunt zelf bepalen op welk dagdeel u wilt komen. De keuze is aan u.

 

Wie zijn wij?
Vitalis Wilgenhof is een woonzorgcentrum voor senioren, een onderdeel van de Vitalis WoonZorg Groep. In een woonzorgcentrum wonen de bewoners geheel zelfstandig.
De Huiskamer van Stratum ligt in Vitalis Wilgenhof links van de receptie. De Huiskamer wordt door vrijwilligers begeleid. Op de achtergrond is er een coördinator actief.

 

Wat u nog meer in Vitalis Wilgenhof vindt is een gezellig restaurant waar u ’s avonds een warme maaltijd kunt gebruiken. Tevens is er een cadeauwinkel, kapsalon, bruincafé, internetcafé, en een superette. U kunt van alle voorzieningen gebruik maken.
U hoeft hiervoor niet in Vitalis Wilgenhof te wonen.

 

Activiteiten Huiskamer van Stratum.
Buiten het kopje koffie of thee drinken en een praatje maken kunt u ook met andere liefhebbers een activiteit doen. Een paar keer per jaar wordt er voor bezoekers van de huiskamer een eetactiviteit georganiseerd. U kunt hier tegen betaling aan deelnemen. Heeft u zelf een leuk idee dan kunt u dit bekend maken bij de vrijwilliger. Wij zullen proberen om de activiteit die u vraagt te realiseren.

 

Wie kan er terecht in De Huiskamer van Stratum?
√ Bewoners van Vitalis Wilgenhof, Wilgenstaete en Vitalis Residentie Wilgenhof.
√ Alle buurtbewoners zijn welkom, deelnemers zijn vooral senioren.
√ Senioren die door veranderingen binnen de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) of WMO geen recht meer hebben op ‘dagbesteding’.
√ Senioren waarvan de mantelzorger even geen tijd heeft, kunnen hier terecht voor aanspraak en een gezellige ochtend.

 

Indicatie
Er is geen indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatie-stelling Zorg). U kunt zo bij ons binnenlopen.

 

Kosten?
Bij deelname aan de Huiskamer wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie/thee. U mag zelf bepalen wat u betaald. Wanneer u meedoet aan een activiteit, kunnen daarvoor extra kosten worden berekend.

 

Wilt u informatie over de Huiskamer? Dan kunt u contact opnemen met:
De coördinator van de Huiskamer van Stratum. Die is bereikbaar via Vitalis Wilgenhof: 040 – 214 83 00

 

Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen, of stelt u uw vragen liever persoonlijk?
Kom dan gewoon langs op de openingsdagen. Elke doordeweekse. U vindt ons in de centrale hal van Vitalis Wilgenhof (aan de Schalmstraat).

 

Vitalis Wilgenhof de Huiskamer van Stratum
Gasthuisstraat 1 (hoofdingang Schalmstraat)
5614 AR Eindhoven
Tel: 040 – 214 83 00
Openingsdagen elke doordeweekse ochtend en op donderdagmiddag.
www.vitalisgroep.nl


* Realisatie Supportpunt Eindhoven in samenwerking met OVO *